Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه ابرار معاصر با اشاره به اینکه حصول نتیجه در مذاکرات ایران و کره جنوبی قطعاً تاثیر مثبتی بر مذاکرات وین خواهد داشت، گفت: دستاورد‌های مقامات ایرانی از سفر به کره را می‌توان یک نشانه مثبت از مذاکرات وین تلقی کرد. عابد اکبری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به مذاکرات ایران و کره جنوبی برای رفع اختلافات درباره دارایی‌های مسدود شده ایران اظهار کرد: ایران و کره دو کشوری هستند که به‌خوبی می‌توانند نقشی مکمل در اقتصاد یکدیگر ایفا کنند اما علیرغم این موضوع دوکشور چالش‌هایی نیز دارند که از آن جمله می‌توان به فشار‌های محیطی به‌خصوص از جانب نظام بین‌الملل و به‌طور خاص آمریکا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: این فشار‌ها طی سال‌های اخیر و با افزایش فشار‌های تحریمی آمریکا علیه ایران بیشتر شد. اما به نظر می‌رسد تحرکاتی حداقلی در راستای بهبود شرایط بین دو کشور آغاز شده باشد.   مدیرعامل موسسه ابرار معاصر تصریح کرد: طی مذاکرات صورت گرفته دو روزه که از روز سه‌شنبه آغاز شده، دو طرف درباره گزینه‌های پرداخت پول‌های بلوکه شده ایران و امکان ازسرگیری تجارت نفت به منظور آماده‌سازی برای کاهش احتمالی تحریم‌های آمریکا علیه ایران مذاکره کردند.   اکبری تاکید کرد: هیئت ایرانی متشکل از مقامات بانک مرکزی، وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران در تاریخ ۱۵ تا ۱۶ فوریه در سئول برای گفتگو‌های کاری در مورد مسائل مالی و نفتی حضور دارند. دو کشور در حال برنامه‌ریزی برای نحوه بازپرداخت دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره بوده اند.
وی با بیان اینکه انتقال سریع منابع در صورت عدم اعمال محدودیت‌های بانکی و مالی بهترین شرایط ممکن برای  ایران خواهد بود، افزود: ایجاد بانک و صندوق مشترک سرمایه‌گذاری با آورده مساوی طرفین نزد بانک‌های خارجی در چین یا مناطق آزاد ایران، برای عملیات وام و خط اعتباری و فاینانس پروژه‌ها، تبدیل و انتقال منابع مالی به‌حساب شرکت‌های کره‌ای در قبال اخذ تضامین بانکی در جهت صادرات محصول و یا انتقال فنّاوری و خط تولید و یا فاینانس تأمین تجهیزات، توسط کره‌ای‌ها؛ انتقال فناوری و تکنولوژی تولید در مقابل اجازه واردات، تجدید قرارداد‌های سپرده‌گذاری در بانک‌های کره‌ای در جهت تودیع منابع موجود و آتی در بانک‌ها و متقابلاً اخذ وام تسهیلات و خط اعتباری از شرکت‌های زیرمجموعه بانک در سایر کشور‌ها خصوصاً چین راهکار‌های منطقی و اجرایی باشند.
اکبری با اشاره به اینکه به‌نتیجه رسیدن مذاکرات بین ایران و کره جنوبی به طور قطع تاثیر مثبتی بر مذاکرات وین خواهد داشت، گفت: دستاورد‌های مقامات ایرانی از سفر به کره را می‌توان یک نشانه مثبت از مذاکرات وین تلقی کرد. کره جنوبی قبل از تحریم‌های آمریکا در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۱۸.۵ میلیون بشکه در ماه از ایران وارد می‌کرد.

مدیرعامل موسسه ابرار معاصر خاطرنشان کرد: در حالی که بزرگترین خریداران نفت ایران از جمله کره به لطف معافیت‌ها می‌توانستند به خرید خود ادامه دهند، این خرید‌ها تمدید نشد و واردات در نیمه اول سال ۲۰۱۹ متوقف شد.

وی عنوان کرد: به نظر می‌رسد از سرگیری مجدد صادرات نفت ایران به کره و امکان انتقال پول‌های حاصل از فروش نفت به کره به ایران یک راستی آزمایی ملموس و عملی از توافق احتمالی صورت گرفته در وین باشد.   بیشتر بخوانید:  اتمام حجت ایران با کره‌جنوبی   انتهای پیام/    برچسب ها: بدهی کره به ایران فروش نفت مذاکرات وین

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بدهی کره به ایران فروش نفت مذاکرات وین ایران و کره جنوبی مذاکرات وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: پیشنهادهای ما برای ایران «ملموس» است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رافائل گروسی سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران مستقر در وین ابراز امیدواری کرد که ظرف مدت کوتاهی گام‌های ملموسی در زمینه اجرای توافق اسفند ۱۴۰۱ برداشته شود.

وی گفت: هدف من از سفر این بود که مذاکرات جدی با ایران داشته باشم و بتوانیم چند پیشنهاد ملموس را بررسی کنیم که حوزه‌های مختلف بیانیه مشترک را در بر می‌گیرد.

مدیرکل آژانس با بیان اینکه مذاکرات با ایران همچنان ادامه دارد ادعا کرد که پیشنهادهای مطرح شده درباره نحوه اجرای توافق اسفند ۱۴۰۱ «ملموس» است و «ما در این زمینه با ایران در تعامل هستیم و اینکه چه اقدامی را می‌توان زودتر تعریف کرد»

گروسی وارد جزئیات مدالیته‌های پیشنهادی نشد و به خبرنگاران گفت: این‌ها مسائل خاص و حساسی هستند و من به طور کلی به‌ آن‌ها اشاره می‌کنم. از طرفی تا زمانی که ایران (مدالیته‌ها را) نپذیرد، به‌ویژه اینکه برخی اقدامات داوطلبانه هستند، پرداختن من به این مسائل مناسب نیست.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتیجه حمل بار چوب با موتورسیکلت سه چرخ (فیلم)
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • گروسی: گام‌های سختی باید برداریم
  • گروسی: پیشنهادهای ما برای ایران «ملموس» است
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟